Kapak

Okul dönemine hazır mıyız?

Bizim Aile Dergisi, 356. Eylül sayısında ‘Eğitime merhaba’ diyoruz. Okul dönemine yaklaşıyoruz. Herkes okula hazırlık sürecine geçti. Çocuğun okula hazır olabilmesi için kurallara uyması, sorumluluklarını yerine getirebilmesi ve sağlıklı iletişim kurabilmesi gerekiyor. Bu süreçte yapılması gerekenleri dergimizin yeni sayısından okuyabilirsiniz.

Okula psikolojik hazırlık

Psikolojik Danışman Zeynep Örnek, Kapak sayfamızda yeni eğitim modelini anlatıyor ve tavsiyelerde bulunuyor. Psikolojik Danışman Zeynep Sartık ile Röportaj sayfamızda okula psikolojik hazırlanma sürecini konuştuk. Hediye Ballıkaya, Çocuk sayfamızda çocuğun duygusal dünyasını ele alıyor. Leyla Sönmez, Sanat sayfamızda Osmanlı’nın yaşadığı son saray olan Yıldız’ı anlatıyor.

Diyetisyen neden kan tahlili ister?

Zeynep Toprak Zıylan, Sağlık sayfamızda renk körlüğünü anlatıyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda diyetisyenlerin neden kan tahihi istediğini açıklıyor. Lezzetli Tarifler sayfamızda kahvaltılık sos, Organik Hayat sayfamızda canlı su yapımı, Kitaplığımızdan sayfamızda Risale-i Nur tefsirli Kur’ân-ı Kerim ve Türkçe meâli kitabı ele alınıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

 

 

 

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*