Kapak

Tesettürün ruhu

Bizim Aile Dergisi, 355. Ağustos sayısında, sıcaklarda artan açık saçıklık ve çıplaklığa karşı tesettür konusunu ele alıyor. Varlık aleminin her yerinin kuşatan tesettür hakikatini bu sayımızdan okuyabilirsiniz. İstifademiz bol olsun.

Çocuğun duygusal dünyası

Dr. Nurenda Yaşar Coşkun, Kapak sayfamızda “Teberrücten tesettüre” yazısıyla tesettürün ehemmiyetinden bahsediyor. Diyetisyen Nurefşan Bulut, Röportaj sayfamızda yaz sıcaklarında nasıl beslenmemiz gerektiğine dair sorularımızı cevaplıyor. Hediye Ballıkaya, Çocuk sayfamızda çocuğun duygusal dünyasını ele alıyor.

Fizyolojimizdeki mutluluk formülleri

Zeynep Toprak Zıylan, Sağlık sayfamızda fizyolojimizdeki gizli mutluluk formüllerini anlatıyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda Lipödem ve beslenme tedavisi hakkında bilgi veriyor. Lezzetli Tarifler sayfamızda Çilekli yaz pastası, Organik Hayat sayfamızda canlı su yapımı, Kitaplığımızdan sayfamızda Muniba’nın Kelimeleri kitabı ele alınıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*