Kapak

Dikkat çocuk var!

Bizim Aile Dergisi, Temmuz sayısında “Dikkat çocuk var!” başlığıyla çıktı.

Ailede çocuklar her zaman önemli konumdadır. Çocuk, ilk sosyal deneyimlerini ailede öğrenir. Çocukların gelişiminde, doğru yanlışı öğrenmesinde, kişisel kimlik kazanmasında ailenin rolü oldukça büyüktür. Bu yüzden bu sayımızda ailede çocuğun yerini konuşacağız.

Ailede çocuğun yeri

Zeynep Aksoy Özbey, Kapak sayfamızda çocukların fıtratı ve mahiyetini anlatıyor. M. Fahri Utkan, ailede çocuğun yerini yazıyor. Manevi Danışman, Uzman Aile Koçu Meryem Naz Yılmaz, Röportaj sayfamızda sorularımızı cevaplıyor. Esma Nur Adıbelli, Çocuk sayfamızda, anne baba ve çocuk terbiyesini el alıyor.

Fizyolojimizdeki mutluluk formülleri

Zeynep Toprak Zıylan, Sağlık sayfamızda fizyolojimizdeki gizli mutluluk formüllerini anlatıyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda ketajonik diyet hakkında merak edilenleri açıklıyor. Lezzetli Tarifler sayfamızda Fırında Kabak Mücveri, Kitaplığımızdan sayfamızda Ebeveynliğin Çöküşü kitabı ele alınıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

 

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*